fbpx

TalTech kutsub gümnasiste tehnoloogiavõistlusele ajusid ragistama

Tallinna Tehnikaülikool korraldab 19. veebruaril 2022 tehnikaolümpiaadi, mis on kõikidele gümnasistidele mõeldud tehnoloogiavõistlus. Esmakordselt toimuva olümpiaadiga soovib TalTech tõsta õpilaste huvi tehnika- ja insenerierialade vastu, innustada ja toetada tehnikavaldkondades andekaid õpilasi ning arendada nende võimeid. 

Registreerumine olümpiaadile, mida korraldavad Tallinna Tehnikaülikooli eksami- ja olümpiaadikool ning inseneriteaduskond, algab 10. jaanuaril 2022.

Füüsika-, keemia- ja matemaatikahuvilised õpilased on saanud seni panna end proovile ainespetsiifilistel võistlustel, kuid nüüd avaneb kooliõpilastel võimalus panna end proovile laiemalt, kombineerides kõik loodusteaduste ja tehnikateadmised ühel võistlusel. Olümpiaad sobib ka neile, kes ei tunne end kõige tugevamalt teoreetiliste ülesannete lahendamisel, kuid on kuldsete kätega meistrimehed ja praktikud, sest Tehnikaolümpiaadil on teoreetiliste ja praktiliste ülesannete osakaal võrdne. Tehnikaolümpiaadil osalemine annab õpilasele suurepärase pildi, mida kujutab endast teoreetiliste teadmiste sidumine eluliste insenertehniliste probleemidega.

Lisainfo: https://taltech.ee/tehnikaolumpiaad

Selleks, et uuest olümpiaadist aimu saada,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt