fbpx

Kas kolleegi ambitsioon on nakkav?

Juhid hindavad ikka oma inimeste juures ambitsioonikust. Soov midagi isiklikult saavutada on võimas mootor meie arengu juures ja annab seega juhile võimaluse pakkuda inimestele lisamotivatsiooni. Aga kas ambitsioon on meeskonnas samamoodi nakkav nagu näiteks laiskus ja negatiivsed hoiakud? Värskes Journal of Economic Behavior & Organizationis avaldatud uurimuses väidavad teadlased, et teatud tingimustel on tõepoolest nii, et üksteiselt võetakse üle valmisolek või soov seada keskmisest kõrgemaid eesmärke ja need saavutada. Samas ilmnes, et kui mõni valis keskmisest keerukama ja enam pingutust nõudva eesmärgi, siis tema eeskuju järgima ei kiputud.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt