fbpx

Personaliuuring kui juhtimistööriist. Mida tulemustega peale hakata?

Personaliuuring on hea viis teada saada, mida töötajad mõtlevad ja kui pühendunud nad tööle on. Kasu aga sõltub sellest, mida tulemustega peale hakata. Kirjutab Motichecki kasvu ja müügijuht Pille Parind-Nisula.

Kõigepealt üks näide… Kõrge kaasatuse tundega IT-ettevõttes ei kippunud töötajad eriti vastama isiklikku arengut puudutavatele küsimustele. Juhtkond süvenes teemasse ja selgus, et ettevõtte väiksusest tulenevalt ei näinudki inimesed seal firmas pikaajalisi arenguvõimalusi. Olukord ja tulemused paranesid, kui igale töötajale koostati koostöös otsese juhiga isiklik arenguplaan. Nad said perspektiivi ja ettevõte kasv hoogustus. Mida sellest loost õppida? Lihtsalt uuringu tegemisest on vähe abi – töö algab alles tulemustega.

Avatult ja läbipaistvalt

Niisiis, hulk tulemusi on käes ja uus töökuhi laual. Kuidas edasi? Oluline on kogu edasine protsess võimalikult läbipaistvaks kujundada. Info tulemuste kohta peab olema igale töötajale kättesaadav, olgu siis juhtide esitletuna või elektrooniliselt.

Mida avatumalt probleemid välja tuuakse,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt