fbpx

Mineviku ja eesmärgi seos

Me kõik oleme oma mineviku varjud, on klassikud kunagi öelnud. Tuleb välja, et meie mineviku kogemus määrab üsna palju sedagi, millised eesmärgid meid kõnetavad. Viimatises Journal of Business Researchis kirjutatakse, et suurtest eesmärkidest innustuvad kõige enam inimesed, kellel on minevikus tulnud hakkama saada väga vähesega. Uurijate sõnul tugineb suurte eesmärkide poole püüdlemine sellisel puhul unistusele helgest tulevikust. Samas ilmnes, et ind püüelda suure eesmärgi poole rauges, kui katsealustele selgitati (positiivses võtmes) niisugust mõjuseost. Tõekspidamisel, et kõrged eesmärgid pole ikka meie jaoks, võib vahel olla väga suur jõud.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt