fbpx

Kristjan Lind: Bikeep läheb minu isiklike tõekspidamistega väga hästi kokku

Kristan Lind Foto: Aigar Lusti

Bikeepi juht Kristjan Lind on uhke, et nad toovad välismaalt kapitali Eestisse ja nende kliendid on siit väljaspool. Lisaks meeldib talle kogu linnamobiilsuse ja linnakeskkonna ümbermõtestamine. Küsis Erik Samel.

Mis võtab praegu suurima osa teie tööajast?

Kasvule suunatud tegevused. Tegeleme aktiivselt uute töötajate värbamisega: alustasime aastat 13 inimesega, lõpetame 26ga. Tegeleme sellega, kuidas meeskonnad uut moodi tööle panna ja teha nii, et me kasvame järgmisel aastal kõikidelt oma näitajatelt vähemalt 100%.

Tegeleme aktiivselt uute töötajate värbamisega: alustasime aastat 13 inimesega, lõpetame 26ga.

Oleme Eestis tuntud eelkõige oma nutikate rattaparklate poolest. Aga lisaks neile on meil veel nutikad rattagaraažid ja tõuksiparklad. Tehnoloogia, mida me nende juures kasutame, on täpselt üks ja seesama – seal on mobiilirakendus, n-ö backend-administratiivportaal,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt