fbpx

Meeste ja naiste hinnangud

Sügisene Journal of Economic Behavior & Organization lisab omapoolse akordi naiste ja meeste käitumiserinevusi lahkavate teadustööde loetellu, uurides, kuidas nad hindavad oma töist tulemuslikkust. Nagu ilmneb, on mehed selgelt enesekindlamad ning tõlgendavad oma võimekust ja töiseid saavutusi enda kasuks ehk siis paremateks, kui need tegelikult on. Naised on aga oma saavutuste ja võimekuse hindamisel üsna objektiivses skaalas. On vaid üks valdkond, kus meeste ja naiste hinnangud oma võimekuse kohta ei erine – see on suutlikkus saavutada edu poliitikas.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt