fbpx

Kui sa oma ettevõttes töökohti ei loo ja äri ei kasvata, siis sa pole ettevõtja, vaid asutaja

Herty Tammo. Foto: Meeli Küttim

2012. aastal otsustas Herty Tammo koos partneriga asutada Eesti esimese ärikiirendi Startup Wise Guys. Kümne aastaga on investeeritud üle 250 startup’i 45 riigis. Nende programmides on osalenud peaaegu 1100 asutaja üle ilma. 2021. aasta The Europas Awardsil kuulutati nad Euroopa kuumimaks startup-kiirendiks. Ja paar aastat tagasi liitusid nad ainsana Eestist maailma tippkiirendite võrgustiku Google Developers Launchpadiga, et arendada koos Baltikumi ja Ida-Euroopa startup’induse ökosüsteemi. Tammo sõnul on see kõik alles algus. Küsis Tuuli Elstrok.

Kuidas teist ettevõtja sai?

Mu isa alustas ettevõtlusega 1992. aastal, kui lõi terasvaate tootva ettevõtte Estanc. Õppisin 90. aastate lõpus EBSis ja liitusin isaga 1995. aastal, kui asutasime koos uksetehase Tammer. Juhtisin seda igapäevaselt ülikooli kõrvalt, siis aga andsin üle õemehele, kes tegeles sellega samuti aastaid,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt