fbpx

Eleporti tehnoloogiajuht Rain Neemlaid usub elektrikaubanduse tulevikku

Rain Neemlaid (tagumises reas, hoiab käes laadija otsa) koos kolleegidega (Foto: Eleport)

Eleporti tehnoloogiajuht Rain Neemlaid (28) võrdleb elektriautot akupangaga, olles veendunud, et elektriauto võib elektri ja tarkvara ühendamise abil omanikule tulevikus tulu tuua. Taanis mehhatroonikuks õppinud noor juht tunnistab, et Eleportis motiveerib teda võimalus teha ägedat asja, mis on kasulik kogu ühiskonnale. Kirjutab Mari Kamps.

Tallinna 21. Koolis õppinud Rainile meeldisid peaaegu kõik ained, välja arvatud keeleõpe. „Eriti põnevad olid reaal- ja loodusteadused ning ajalugu, ühiskonnaõpetus ja filosoofia. Usun, et koolist sain kaasa laia silmaringi, mis on elu tegelikult väga põnevaks muutnud ja aitab vaadata erinevatele süvitsi otsa vaadata. Näiteks tehnoloogilisel, aga ka kõrgemal ühiskonda mõjutaval tasandil.“

Pärast gümnaasiumi lõpetamist jätkas ta oma haridusteed Lõuna-Taani ülikoolis (Syddansk Universitet). „Ülikooli valikul sai otsustavaks soov minna välismaale õppima. Eesmärk oli pääseda rutiinist välja ja proovida midagi uut.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt