fbpx

Algab konkurss „Aasta betoonehitis 2021“

Betoonehitis 2020 oli Laaneotsa maja Harjumaal (Foto: Eesti Betooniühing)

Eesti Betooniühing ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit kuulutasid välja konkursi „Aasta betoonehitis 2021”. Tööde esitamise tähtaeg on 3. detsember 2021. Võistluse eesmärk on tõsta kodumaise ehitusmaterjali mainet ja aidata kaasa betoonarhitektuuri, betoonitehnoloogia ja betoonehituse arengule. 

„Eesti ehitusmaastikul käib vilgas tegevus ning sellel aastal valmib hulgaliselt vajalikke ehitisi,” ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Imre Leetma. „Ootame meie võistlusele valmivaid betoonehitisi!”

Betoonehitise konkursile võib esitada: 

* ehitisi – hooneid ja rajatisi, mis antakse tellijale üle aastal 2021; 

* ehitisi, mida ei ole antud konkursile varem esitatud; 

* konstruktsioone ja menetlusi.   

Võidab objekt või menetlus, kus oluline panus on Eestis registreeritud ettevõtjate tööl ja Eestist tarnitud betoonmaterjalidel. Võidutöö valimisel arvestatakse objekti projekteerimise ja ehitamise professionaalsust ning nõudlikkusastet, kvaliteeti ja innovaatilisust.

Võitja kuulutatakse välja üleriigilisel betoonipäeval 2022.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt