fbpx

Vok Bikesi asutaja: müüginumbrite taga ei ole müügimees, vaid insener

(Foto: Kajar Kattai)

Vok Bikesi loodud elektriline kaubaratas sisaldab rohkesti insenertehnilist innovatsiooni, kusjuures suurt rõhku on pandud turvalisusele. „Elektroonikat on rohkem, kui julgeks ühe jalgratta puhul arvata,“ kinnitab ettevõtte kaasasutaja ja tegevjuht Indrek Petjärv. Kirjutab Gerli Ramler. 

„Toote massidesse jõudmine ja ärimudeli kasumlikuks saamine on rohkem inseneeriaalane väljakutse kui müügiinimese töö. Kui meie arendatud rattad ei ole piisavalt vastupidavad ja konkurentsivõimelise hinnaga, ei saa ka nende müük kuigi hästi minna,” ütleb Indrek Petjärv.

Vok Bikes on 2019. aastal asutatud Eesti ettevõte, mis tegeleb elektriliste kaubarataste tootmise, arendamise ja täisteenusrendi pakkumisega. Firma klientideks on nii rahvusvahelised kullerfirmad kui ka kohalikud postiettevõtted. Selle aasta juunis laieneti Leetu ning praegu töötatakse Lääne- ja Kesk-Euroopa suurlinnade turgudele laienemise nimel, näiteks lähiajal loodab ettevõte uudiseid jagada Londoni suunal.

„Oleme töötanud Riho Koopi ja Siim Starkega koos juba 2014.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt