fbpx

Koolidirektorid tagasi koolipingis

Bolt, Fortumo, Pipedrive, SEB, Swedbank, Telia, Wise, Veriff ja teised mainekad Eesti ettevõtted varjutavad juba teist aastat oma kontoris Tallinna ja Tartu koolijuhte, et aidata neil tippjuhi juhtimisoskusi arendada. Kirjutab Eva Pärtel.

Heateo haridusfondi algatusel sündinud ning Tallinna ja Tartu haridusameti koostöös toimiva programmi vastu tunnevad suurt huvi nii koolijuhid kui ka mentorikohta pakkuvad ettevõtted. Heateo Sihtasutuse juht Pirkko Valge ütleb, et koolijuhtide jaoks on see olnud üks paras hüpe tundmatusse. Igaühe teekond on individuaalne ehk ta saab programmi jooksul tegeleda just talle kõige olulisemate teemadega, olgu see strateegia uuendamine, tööandja väärtuspakkumine või digilahenduste kasutamine oma meeskonna töö korraldamisel.

Tupikus teemad said lahenduse

Tallinna Kunstigümnaasiumi juht Mari-Liis Sults otsustas osaleda seetõttu, et ta leidis end juhina tihtipeale tupikus. „Ikka oli teemasid, kus öeldi, et lepi sellega, sest nii on alati olnud ja seda muuta ei saa.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt