fbpx

Endine bändimees Tanel Tähepõld lõi ettevõtte, mis kasvab 50% aastas

(Fotograatsia)

Eestlasest programmeerija Tanel Tähepõld ei ole just kõige tavapärasem tehnoloogiafirma asutaja – ta on pääsenud oma bändiga Münster Noortebändi finaali, õppinud ise programmeerima ning olnud aastaid erinevates tehnoloogiafirmades palgatööl. Viimased kaks aastat on tema elus aga olnud tormilisemad kui kunagi varem.

Taneli loodud ettevõtet Actual Reports on saatnud nii suur edu, et 50-protsendine kasv aastas on nende jaoks tavapärane. Iga kord, kui uus e-äri liitub Shopify platvormiga, tuleb seesama klient potentsiaalselt ka Actual Reportsile. 

Eesmärk on jõuda paari aastaga miljonieurose käibeni. „Võib-olla see ei tundugi paljudele nii suur, aga kui mõtlen, et olen selle oma kätega ehitanud, siis võiksin küll endale ühe pai teha,” muigas 32-aastane Tähepõld rahulolevalt.

Covid-19 andis ärile hoogu

Ent millega on õigupoolest tegu? Actual Reports on SaaS (software as a service ehk tarkvara teenusena) ettevõte,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt