fbpx

Uus algus

Tunnen vaid üksikuid inimesi, kes on terve elu töötanud ühes-kahes organisatsioonis ja teinud sisuliselt ühesugust tööd. Neil on õnnestunud leida töö, mis neid köidab ja millest nad ei taha kuidagi loobuda. Mida aeg ja põlvkond edasi, seda vähem aga püsitakse kaua ühel töökohal. Z-generatsioon on jõudnud lausa teise äärmusesse – tähendusliku töö otsimisega kaasneb sageli püsimatus, nii et pikaajalisi plaane nad enamasti ei tee.

Tänapäeval pole näiteks 30-aastane staaž ühes töökohas enam kummardust pälviv asi omaette. On aga teada, et keskmiselt töötab inimene elu jooksul kümnekonnas ametis ja töökoha vahetamise põhjuseid on palju. Vahel tundub inimesel kõik ideaalne olevat: on korralik sissetulek, kindel töö ja oskused. Ent küllap on midagi siis puudu jäänud – isiklik areng on seiskunud. Just nii juhtus Avokaado asutaja ja juhi Mariana Hagströmiga, kes oli aastaid ametis advokaadibüroo juhtivpartnerina, tegi siis äkilise pöörde ja asus hoopis (tunduvalt ebakindlama tulevikuga) startup’i ehitama.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt