fbpx

Mariana Hagström: see on olnud mu isikliku arengu teekond, mitte karjäärilugu

Foto: Aigar Lusti

Avokaado asutaja ja juht Mariana Hagström valis advokaadibüroo kindla sissetuleku ja väljakujunenud elustiili asemel kindla tulevikuväljavaateta startup’i ehitamise. Ta nägi olemasoleva teenuse ja klientide vajaduste vahel suurt lünka, mida toetas soov midagi uut õppida ja ära teha. Küsis Erik Samel.

Teil läks enne Avokaadot ka päris hästi. Miks otsustasite selle ettevõttega alustada?

Startup’i minek on üliraske ja ilmselgelt ma ei teadvustanud seda. Aga minu jaoks oli advokaadi karjääris selleks ajaks isegi kaks ringi peale tehtud. Liitusin advokaadibürooga kohe pärast seda, kui lõpetasin Tartu Ülikooli. Siis läksin õppima Stockholmi Ülikooli, kus tegin magistrikraadi IT-s ja infotehnoloogiaõiguses. Kui tagasi tulin, asusin oma karjääri üles ehitama: sain vandeadvokaadiks, siis partneriks ja järgmisena oli mul võimalus juhtivpartnerina viis aastat advokaadibürood juhtida. Juhtisin liitumisi advokaadibüroodega, panin kokku tiimi,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt