fbpx

Maine mõjust investeerimisettevõtluses

Investeerimine on kindlasti üks märksõna, mis on rahaturul toimuva tõttu paljudel meelel. Ning seega on investeerimisettevõtted kahtlemata varasemast suurema avaliku tähelepanu all. Mille põhjal aga teevad nii rahastajad kui ka rahastatavad otsuseid, kas usaldada oma vahendeid ühele või teisele investeerimisettevõttele või küsida neilt raha? Seda analüüsivad teadlased värskes Journal of Business Researchis suure hulga investeerimisettevõtete näitel. Nagu märgitakse, toob iga täiendav aasta investeerimiskogemust investeerimisettevõtte portfelli juurde vähemalt ühe uue investeerimist väärt ettevõtte. Samas, keskmiselt iga kahe kohtuasja kohta, mille investeerimisettevõte on algatanud oma portfellis olevate ettevõtete vastu, kaotab investeerimisettevõte ka ühe investeeritava. Huvitaval kombel ei hirmuta ettevõtte kohtuasjad eemale ei raha pakkujaid ega ka investeeritavaid, kui investeerimisettevõttel on arvestatav tegevusajalugu. Sel juhul ollakse enam valmis leppima kohtuasjadega ja võetakse seda kui business as usual.

Uudised valib välisajakirjadest välja pikaajalise kogemusega tippjuht ja juhtimistreener Lauri Tabur.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt