fbpx

Martin Vares: oluline on luua tasakaal analüütika ja inimlikkuse vahel

Martin Vares. Foto: Aigar Lusti

Metallitööde hinnastamist ja tellimuste vormistamist arendava Fractory kaasasutaja ja juht Martin Vares kasutas algusest peale suure ettevõtte mudelit, kus juht tegeleb päevatoimetustega minimaalselt. Küsis Erik Samel.

Mis võtab praegu suurema osa teie ajast?

Praegu on minu töös rõhk investeeringute kaasamisel – panime käima uue rahastusvooru, mille suurusjärk jääb 5–10 miljoni euro vahele ning mis peaks selle suve jooksul paika saama. Raha kaasamine on põnev, aga see pole samas üldse glamuurne, vaid pigem väga keeruline ja isegi õudne.

Hetkel on meil vaikus enne tormi. Kui raha on käes, siis Fractory struktuur ja paljude meie inimeste töö ning fookus muutuvad: lisanduvad uued ärisuunad, kõvasti tuleb juurde töötajaid. Praegu on meil üle 40 inimese, aga kahe aasta jooksul on plaanis kasvada 80 ja 100ni. Meil on kaks põhilist asukohta: Ühendkuningriik ning Balti- ja Põhjamaad.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt