fbpx

Inbanki asutajad teevad finantsmaailmas digi- ja rohepööret

Priit Põldoja ja Jan Andresoo. Foto: Meeli Küttim

Priit Põldoja ja Jan Andresoo juhivad tandemina Inbanki ja on seadnud sihiks, et finantstoodetest saaks igapäevaelu mugav osa. Pangajuhte inspireerivad väljakutsed, märksõnaks on iduettevõtlik suhtumine ning vastavalt eesmärgile kohandatakse nii strateegiat kui ka oma rolli. Küsis Kadri Kütt.

Millest Inbank alguse sai?

Priit: Asutasime 2010. aastal ettevõtte Cofi ja hakkasime järelmaksuga tegelema. Viis aastat hiljem lõime Inbanki, kuid see oli rohkem sundkäik kui strateegiline samm. Meie tollane suurim finantseerija andis mõista, et ei plaani jätkata ja meie ärist oleks muidu saanud bensiinijaam, kus ei ole kütust. Saime aru, et pikemas plaanis ei ole võimalik vaid võõrfinantseerimise alusel toimetada ja peame saama ligipääsu hoiustele ning selleks on vaja pangalitsentsi. Oleme tihti keerulisest olukorrast välja tulnud lahendusega,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt