fbpx

Hajusad tiimid on kiiremad

Koroonajärgne ajastu annab kindlasti veel pikalt ainest meeskonnatöö uuringuteks. Nii avaldas ka värske Harvard Business Review kokkuvõtte enam kui 5000 tiimi hõlmanud uuringust, millest ilmneb, et paljude muude näitajate kõrval olid hajusalt paiknenud meeskonnad võrreldes ühes paigas toimetavatega palju kiiremad oodatud tulemuse saavutamisel sarnaste tingimuste korral. Aga teisalt: kui projektid ebaõnnestusid, siis tundsid hapuks läinud projekti kiiremini ära meeskonnad, kes asusid füüsiliselt koos. Samuti täheldasid uurijad, et hajusate meeskondade tegevus oli palju intensiivsem projekti algusfaasis, kuna edasine koordinatsioon on nende puhul tunduvalt keerukam.

Uudised valib välisajakirjadest välja pikaajalise kogemusega tippjuht ja juhtimistreener Lauri Tabur.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt