fbpx

Digitaliseerimine säästab viie puu jagu paberit kuus

IPA mentor Roman Zahharov (vasakult), Regina Erm, Tanel Kivimäe ning meistriklassi koolitaja Juhan Madis Pukk (Foto: EAS)

Kevadel alustasid 18 tööstusettevõtte esindajad esimest korda Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) digitaliseerimise meistriklassi kolmekuulist programmi, mille jooksul koostati tippkoolitajate ja personaalse mentori abiga ettevõtte valitud protsessi digitaliseerimise plaan, valiti välja sobivaim digilahendus ja astuti esimesed sammud selle teostamiseks. Meistriklassi esimene lend lõpetas juuni keskel, edukaimaks osutunud Interconnect Product Assembly AS (IPA) pälvis 10 000 euro suuruse auhinna oma digitaliseerimisplaanidega jätkamiseks.

Meistriklassi valiti vähemalt kolm aastat tegutsenud tööstusettevõtted, kes soovisid optimeerida protsesse ja kel on selleks ambitsiooni, ideid ja ressursse. EAS viis programmi läbi koostöös koolitus- ja konsultatsiooniettevõtetega BDA Consulting, Lean Digital, Flowit Estonia ja Digiwise. Kolme kuu jooksul läbiti kuus praktilist töötuba, suheldi digitaliseerimise ja tootmisvaldkonna tippkoolitajatega ning arutati tegevusi 30 tunnise personaalse mentori toe ajal.

Kõige edukama digitaliseerimisplaani koostanud IPA on oma valdkonnas tuntud ning tunnustatud 220 töötaja ja 20 miljoni eurose käibega tellimustootmisega tegelev ettevõte,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt