fbpx

Uus juht. Kuidas luua tähenduslikke suhteid tööl ja elus?

Inimesed töötavad inimestega, mitte ettevõtetega. Kuidas aga luua tõeliselt toimivaid sidemeid, mis annavad sotsiaalse kuuluvustunde ja kindluse? Kuidas võtta maksimum virtuaalsetest kohtumistest? Kust leida võrgustikke? Lähemalt kirjutab Mari-Liis Vaher. Lisaks toob ta siin ära rahvusvaheliste võrgustike nimekirja!

Sotsiaalne võrgustik = teie netoväärtus

Inglise keeles on teada ütlus „Your network is your net worth”, mis annab üsna selgelt edasi mõtte sisu olulisuse. Kui tead, kelle poole pöörduda mõne küsimuse, koostöö või mure korral, või tead kedagi, kes teab kedagi, kes saab aidata nõu või jõuga, siis see on hindamatu väärtus igale juhile ja ärile. Jah, aktiivne sotsiaalsus nõuab kannatlikkust, teatud oskusi, mugavustsoonist väljumist või kohati ebamugavustunnetki, aga see kõik on õpitav. Samal ajal tõstab networkimine sinu enesekindlust, annab inspiratsiooni ja ka hea vundamendi, kuidas oma ettevõtte edu,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt