fbpx

Kiirele elutempole kohane haridus

Elukestev õpe ja pidev eneseareng on märksõnad, mis võiksid iga juhi tagataskus olla. Eestis on selleks õnneks head paindlikud võimalused olemas. Kadri Kütt käis asja uurimas ja teeb siin väikese kokkuvõtte.

Paindlik ja kiire

Tartu Ülikool laiendas sel aastal erialade valikut ja just juhtidele mõeldes, nii saab sügisest asuda ennast täiendama magistriõppekava Juhtimis- ja digikommunikatsioon“ järgi. Pooleteiseaastasesse sessioonõppesse oodatakse tudeerima eelkõige juhte ja spetsialiste, kelle töö nõuab ka kommunikatsiooniteadmisi. Uus õppekava sobib neile, kes otsivad erialakogukonna tuge digikeskkonna kommunikatsiooni seaduspärasuste mõtestamisel ja soovivad kogemuspõhist tagasisidet.

Ragne Kõuts-Klemm

Programmijuht Ragne Kõuts-Klemm ütleb, et tegemist on esimese omataolise erialaga Tartu Ülikoolis. Juhtimis- ja digikommunikatsiooni õpe toimub unikaalses formaadis, pakkudes tipp- ja keskastmejuhtidele head võimalust teise astme kõrghariduse ning just tööspetsiifilise eriala omandamiseks.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt