fbpx

Riivo Anton: juht peab võimalikult palju innustama ja võimalikult vähe segama

Foto: Meeli Küttim

Kesk- ja Ida-Euroopa suurima iseseisva juhtimiskonsultatsioonifirma Civitta asutaja Riivo Antoni sõnul peab inimestel olema vabadus, sealhulgas vabadus eksida ja seeläbi õppida. Viimastel aastatel kulub peamine osa tema tööajast riskikapitalifondis United Angels VC. Küsis Erik Samel.

Kui palju te veel Civittaga igapäevaselt seotud olete?

Tegelen enamiku ajast United Angels VC varajase faasi investeeringutega tehnoloogiaettevõtetesse, aga olen endiselt Civittaga osanikuna seotud – küll mõnevõrra kõrvaltvaatajana, aga strateegilistes otsustes räägin kaasa. Alustasime Civittaga 2000. aastal Tartu Ülikooli tudengitena ja nüüd on see Kesk- ja Ida-Euroopas suurim iseseisev juhtimiskonsultatsioonifirma, kus on umbes 350 töötajat 18 riigis. Seda on olnud põnev jälgida, kuidas tudengifirma heas mõttes käest ära läheb.

Fondi poolest rääkides: olen 10 aastat teinud tehnoloogiainvesteeringuid, viimased kolm aastat fondi kaudu. Praeguses fondis hakkab meil investeerimisperiood lõppema ja me alustame uusi,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt