fbpx

ESTIS kutsus gümnasistid nuputama

Korraldusmeeskond: Markus Maalt, Kristiina Angela Kelder, Mariel Leppik ja Kertu Lepiksaar (Foto: erakogu)

Eesti Soojustehnikainseneride Seltsi (ESTIS) ja Tallinna Tehnikaülikooli Energiatehnoloogia instituudi koostöös toimunud Energiatehnoloogia erialavõistlus näitas, et kui korraldustiim on väga hea, saavad teoks ka kõige pöörasemad ideed. Kirjutab ESTIS-e projektijuht ja võistluse korraldustiimi liige Kristiina Angela Kelder.    

Gümnasistidele suunatud energeetikat ja inseneeriat populariseeriv võistlus, mis toimus kevadel esmakordselt, koosnes kahest osast – teooria ja praktika. Kuna teooria peaks alati toetama praktikat, pidid noored lahendama kokku viis teooriaülesannet, mis olid ühtlasi lõppvõistluse vihjed.

Võistluse eesmärk oli tutvustada noortele energeetikavaldkonda. Põhjus, miks otsustasime sellise võistluse ellu kutsuda, on mure meie eriala järelkasvu pärast. Meie soov on ergutada noori energeetikateemadel kaasa mõtlema ja neid seeläbi energeetikasse tuua.

Viirusest tingitud olukorras tuleb erialaseltsidel kohaneda, kuna kõik tegevused ja ettevõtete külastused,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt