fbpx

Edu taga on reeglina loomingulisus ja aastaid tööd

Eduka ettevõtte loomisel on mitu eeldust, aga üks neist on omaniku või juhi vastupidavus. Suurepärasest äriideest ja ägedast meeskonnast ei piisa, kui eestvedaja ära väsib. Testlio asutaja Kristel Kruustük on öelnud, et tema arvates surevad väga paljud start-up’id välja just seetõttu, et inimestel puudub lõpuks jaks edasi liikuda: „Mõnel inimesel võib-olla pole lihtsalt piisavalt järjepidevust ja sihikindlust. On loomulik, et varasema ettevõtluskogemuseta inimene pidevalt kahtleb endas.“

Kannatlikkus ja vastupidavus on märksõnad, mida rõhutab ka seekordne kaanepersoon Riivo Anton: „Civitta on praegu juba üsna suur, aga selle taga on 20 aastat pühendunud tööd.“ Juhina pöörab Anton kõige suuremat tähelepanu innustamisele ja rõhutab ka loomingulisuse tähtsust. Suure kunstisõbrana on ta väikese osa oma kunstikogust pannud kontori seintele ning teeb seal n-ö muuseumitädina kunstituure: „Kolleegid mõnikord arvavad, et need kunstiteosed on kaunistuseks, aga ei – olen need siia pannud meelega,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt