fbpx

Publiku kaasamise platvorm Votemo: vallutame virtuaal- ja hübriidürituste maailma

Votemo IT-arendaja Madis Seppam, Votema asutajad Tõnis Vassar, Dagmar Mäe, Martin Härmsalu ja Maarit Mäeveer, ning IT-arendaja Raimond Koitsalu

Votemo on Eesti start-up, mis pakub interaktiivseid publiku kaasamise lahendusi hübriid- ja virtuaalsündmustele, streameritele ning televisioonile. Miks on publiku kaasamine oluline ja millised on Votemo tulevikuplaanid, rääkis meile ettevõtte kaasasutaja Dagmar Mäe.

Mis on Votemo ja miks on publiku kaasamine oluline?

Votemo on platvorm, mille abil saab muuta üritused, telesaated ja ülekanded mängulisemaks ja meeldejäävamaks, pakkudes publikule osalemise ja kaasarääkimise võimalusi. Uuringute kohaselt tegeleb 99% virtuaalüritustel osalejatest ja umbes 90% televaatajatest samaaegselt ka millegi muuga ning nende tähelepanu on hajutatud. Sotsiaalmeedia ja mängud aga suudavad naelutada inimeste tähelepanu ekraanile lausa tundideks. Ka haridusvaldkonnas liigutakse järjest enam kaasava ja interaktiivse õppe suunas.

On selge, et passiivse publiku aeg on möödas ja tuleviku meediaelamused on järjest interaktiivsemad.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt