fbpx

VEEBISEMINAR! Muudatuste juhtimine

Pirko Konsa, Tarmo Leppoja, Katri Jürine Directori aprillikuu veebiseminaril oli teemaks muudatuste juhtimine. Räägiti nii tippjuhi rollist muudatuste elluviimisel kui sellest, kuidas võita töötajate vastuseisu muutustele. Paneeldiskussioonis osales kolm juhti: Ericsson Baltikumi personalijuht Katri Jürine, Modern Mobility juhatuse esimees Pirko Konsa ja Riigi Tugiteenuste Keskuse peadirektor Tarmo Leppoja. Seminari modereeris Anu-Mall Naarits.  Läbitavad teemad: Kompetentside ja töörollide muudatused Ärifookuse muutmineTehnoloogia uuendamisega kaasnevad muudatusedKaugtööga seotud muudatusedLevinumad eksimused muudatuste lõpuleviimisel DIRECTORI VEEBISEMINARIDE SARI See seminar on üks sarjast, mille eesmärk on pakkuda lugejatele sisukaid teadmisi mugavalt ning ajaliselt kompaktses vormis. Räägitakse organisatsiooni juhtimise võtmeteemadel ning kindlasti ei puudu ka päevakajalisuse mõõde- näiteks kuidas praeguse kriisiga toime tulla, see ületada ning mida teha siis, kui kriis on juba läbi. VAATA VEEBISEMINARI: Katri Jürine, […]

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt