fbpx

Pirkko Valge: Heateo SA-s töötavad vaid isemotiveeruvad inimesed

Fotod: Aigar Lusti

Heateo Sihtasutuse tegevjuht Pirkko Valge nimetab ennast eestvedajaks. Tema sammud karjääriredelil on olnud täis väljakutseid ja teerajamist. Pirkko on ligi 17 aastat panustanud strateegilise filantroopia arendamisesse Eestis, aga peab seda alles millegi suure alguseks. Vestles Kadri Kütt.

Kust su töine teekond algas?

Esimese töökogemuse sain juba EBSis õppides, kui sattusin tööle tollasesse MicroLinki, mis omakorda asutas online.ee ja hiljem Delfi. Käivitasin seal veebipoed, nii et sellise esimese .com mulli ajal, kui iduettevõtted ei olnud veel leiutatud, sain selles valdkonnas käe valgeks. Pärast seda läksin pooleks aastaks Rootsi õppima ja kui tagasi tulin, töötasin KPMG juhtimiskonsultatsiooni äris peaaegu viis aastat. See oli väga äge kogemus, mille käigus lõime koos Indrek Sauliga uue nõustamisharu, kliendisuhete juhtimise, mida Eestis siis veel ei olnud. Töötasime väga paljude ettevõtete strateegiatega ja ühel hetkel tekkis mõte,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt