fbpx

Uued liidrid toovad muutuse juhtimises

Ringmajandus, eetika, kaasamine, kliimamuutus, pühendumus, töö tähendusrikkus. Need on märksõnad, mida kohtab Directoris üha sagedamini, eelkõige just noorema põlvkonna juhtide suust. Meil on terve plejaad juhte, kelle jaoks pole peamine eesmärk raha kokku kühveldada, vaid teha südamelähedast tööd, ning nagu näitavad tulemused, on ka nii võimalik väga edukas olla. See, mis mulle juhtidega tehtud intervjuudes on silma jäänud, ongi rõhuasetuse muutus. Enam ei ole ettevõtte kasum see, mis on põhieesmärk ja mille suurendamisel püüavad juhid seaduskuulekalt käitudes rakendada ka nüüdisaegseid juhtimisvõtteid, vaid paljude juhtide jaoks on olulisim teha tähendusrikast tööd, ja küll siis tuleb ka finantsedu. Töö tähendusrikkusest on muidugi ka varem palju kirjutatud, seda küll pigem töötajate valiku ja nende motiveerimise printsiibina. Muidugi pole ka autokraatsed ja eelkõige raha peal väljas olevad noored ja vanad juhid kuhugi kadunud, aga kuna töötajate uuem põlvkond peab üha tähtsamaks töö tähendusrikkust, siis on tänapäevaselt mõtlevatel juhtidel lihtsam talente leida ja ühtlasi edu saavutada.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt