fbpx

Skeleton – keskkonnasõbralik ambitsioone täis ettevõte

Fotod: Meeli Küttim

Skeletonis on superkondensaatorite kõrval nüüd ka superpatareid. Eestis ja Saksamaal tegutseva ettevõtte kiire areng jätkub, eriti ruttu tõuseb töötajate arv Eestis. Ettevõtte juhti Taavi Madiberki intervjueeris Erik Samel.

Mis on praegu teie prioriteedid?

Skeletoni käive kolmekordistus eelmisel aastal ja seoses turunõudluse ning klienditellimustega kasv jätkub. Selleks et suudaksime kasvuga toime tulla ja arvestades Skeletoni kliente autotööstuses, kus müügi- ja arendustsüklid on väga pikad, on prioriteediks seitsmeaastase strateegia väljatöötamine. Tihti arvatakse, et see seisneb üksnes pikaajalises planeerimises ja seetõttu puudub strateegial side reaalse eluga ning eesmärgid jäävad saavutamata. Me paneme küll paika pikaajalised ambitsioonikad eesmärgid, aga kõige olulisem on see, kuidas neid saavutada – meie strateegiast tuleb välja ka 12-kuuline operatiivplaan ehk see, mida peaksime tegema sel kuul, nädalal ja, mis kõige olulisem, praegu. Kui me täna pikaajaliste eesmärkide poole liikumist ei alusta,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt