fbpx

Katrin Reinhold: hea meeskonnaga on kõik tööd tehtavad

Katrin Reinhold (Foto: Sten Roosvald)

Humanitaarvallast reaalainete maailma sisenenud ja end seal kehtestanud Katrin Reinhold on veendunud, et meeskonnatöö tagab ettevõtmistes edu ning just hea meeskond on see, mis muudab kõik tööd tehtavaks. Viimased neli aastat on ta juhtinud TEHIK-ut, töötades valdkonnas, millest sõltub 1,3 miljoni inimese elu ja tervis. Kirjutab Gerli Ramler. 

Katrini jõudmine IT-valdkonda on tõsiste väljakutsete ja eneseületamiste rida, mitte lapsepõlveunistus. Ta õppis Õismäe Humanitaarkeskkoolis, kuid ühel hetkel tekkis tunne, et raamatuid on omajagu neelatud ja keeligi õpitud, mistõttu tahaks elult midagi muud. Ta mõtles minna arstiteaduskonda või jääda ainult matemaatika juurde. „Avatud olid ju tegelikult kõik võimalused,” meenutab naine, kes otsustas viimasel keskkooliaastal hakata neli korda nädalas käima Tallinna Tehnikaülikoolis matemaatika täienduskursustel.

Sisseastumiseksamid said tehtud nii Tartu Ülikooli matemaatikateaduskonda kui tehnikaülikooli, kuid valik langes perekondlikel põhjustel Tallinna kasuks.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt