fbpx

VEEBISEMINAR! Agiilne juhtimiskultuur

Andrus Hiiepuu, Eva-Maria Kangro, Arti Ots Directori märtsi veebiseminaril arutati agiilsuse üle. Juttu tuli muuhulgas teemadel, milleks agiilsust üldse vaja on, mida agiilsus eeldab ning millest see koosneb. Samuti arutati, miks agiilse lähenemise printsiibid toimivad ja eesmärkide saavutamist hõlbustavad. Paneeldiskussioonis osales kolm juhti: Elisa erakliendiüksuse juht ja juhatuse liige Andrus Hiiepuu, uue põlvkonna kommunikatsioonioperaatori Netmore laienemist Euroopas juhtiv Arti Ots ja psühholoog ning muutuste juhtimise ja enesearengunõustaja Eva-Maria Kangro Milttonist. Seminari modereeris Anu-Mall Naarits.  Läbitavad teemad: Agiilne organisatsioon kui tervik Peamised eristuvad praktikadAgiilsusele ülemineku suurimad kultuurilised ja juhtimislikud väljakutsed ning kuidas neid väljakutseid ületada„Suure pildi“ omamine kui eeldus ärilise fookuse hoidmisel tiimidesMiks agiilse lähenemise printsiibid toimivad ja eesmärkide saavutamist hõlbustavad? DIRECTORI VEEBISEMINARIDE SARI See seminar on üks sarjast, mille eesmärk […]

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt