fbpx

Stoppkaader. 3/4 klientidest ei käi enam minu juures – oli edukas aasta

„Oleme jõudnud olukorda, kus iga inimene peab panustama rahvatervise kaitseks. Mõistan ebamugavust, mida eriolukorra väljakuulutamine meile kõigile tekitab, kuid kaalul pole ainult inimeste tervise, vaid ka elu kaitse,“ ütles peaminister Jüri Ratas eelmise aasta 12. märtsil. Nagu kõik mäletame, tähendas see paljudele ettevõtetele täiesti uut olukorda. Midagi sellist, mida poldud varem kogetud ja mida tegelikult ei sisaldanud ka kõige äärmuslikumad riskianalüüsid. Riigi käsul tuli äri uksed sulgeda.

„Kevadel alanud eriolukord, mis käskis joogastuudio uksed sulgeda, on olnud paras õppetund, sest sunnib päriselt praktiseerima õpetust, mis kinnitab, et muutumine on ainus püsiv reaalsus ja kõik, mis näib püsiv, on tegelikult illusioon,” ütleb joogastuudio Black Dog Jooga omanik ja treener Pille Eikner.

Kui koostada edetabel äridest, mille kohta enne kriisi arvati, et selle tegevus eeldab vältimatult isiklikku kontakti, siis treeneriga joogatunnid oleks seal päris tipus. Nii arvasid teenuse pakkujad ja ostjad.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt