fbpx

Miks sa just seda tööd teed?

Töö moodustab nii suure ja olulise tüki meie elust. Võtagi nüüd hetk ja küsi endalt, miks sa teed just seda tööd, mida sa teed. Katri Delimoge arutleb tähendusrikka töö teemal.

„Mu töö on nii igav ja rutiinne, ülemus on ka paras orjapidaja, palk on niru, puhanud pole sada aastat – kõik on täiesti mõttetu!“ ütleb üks tuttava tuttav. „Aga mis see on, mida siis teha tahaksid?“ uurin. „No… tahan teha midagi sellist, mis avaldaks tegelikult ka mingisugust positiivset mõju. Vot see annaks mulle päriselt ka rahulolutunde!“ tuleb kiire vastus. „Kõlab tõesti väga hästi. Kuule, aga teegi siis just seda!“ ütlen talle.

Mis see tähendusrikas töö üldse on?

Kõigepealt on oluline selgeks teha, et õnnetunne ja tähendusrikkus on sisuliselt siiski mõneti erinevad asjad. Õnneliku elu keskmeks on meie enda heaolu ja nauding, seejuures igasuguseid ebamugavusi vältides.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt