fbpx

Teede Tehnokeskus: avatus uutele tehnoloogiatele annab eeliseid

Maa ja tee sisse vaatamise seade + maaradar ehk georadar (Foto: Teede Tehnokeskus)

Teede Tehnokeskus on unikaalne teetaristu haldamise ja arendamise ettevõte, mis koondab mitmeid erinevad põnevaid tegevussuundi. Ettevõtte juhataja Taivo Mölli ja intelligentsete transpordisüsteemide (ITS) osakonna projektijuhi Märt Puusti sõnul on avatus uutele tehnoloogiatele ning innukas IT-lahenduste kasutamine andnud võimaluse tuua klientideni uusi suundi nii tee-ehituses kui -kasutamises, lisaks pakutakse menukat teeilmajaama teenust. Kirjutab Gerli Ramler. 

„Meil on palju erinevaid teenuseid, millest suurim osakaal on laboril ehk ehitusmaterjalide laboratoorsetel katsetustel, uuringutel ning ITS-il ja teeinfosüsteemidel. Samuti sertifitseerime ehitusmaterjale ja ehitustooteid, teeme teedeehituse järelevalvet, pakkudes teenust näiteks lennuväljadele ja raudteedele ning korraldame erialaseid koolitusi,” tutvustab Möll. „Meie ettevõte on hea näide sellest, kuidas uued tehnoloogiad võimaldavad luua uusi lahendusi ja pöörata senised traditsioonilised lahendused teistpidi.”

Teede Tehnokeskusest käib aasta jooksul läbi väga suur hulk sertifitseerimist vajavat ehitusmaterjali,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt