fbpx

Kõik ei ole optimeeritud ainult kasumile

Foto: Meeli Küttim

Elektrijalgrattaid tootva Ampleri kaasasutaja ja juht Ardo Kaurit pole palgatööd päevagi teinud. Juba 14-aastaselt sai temast professionaalne motosportlane ja kümmekond aastat hiljem asutas ta koos kahe sõbraga Ampleri, mis jõudis juba mõne aastaga kasumisse. Lühiajalisest kasumist tähtsamaks peab ta aga eetilist käitumist ja jätkusuutlikku kasvu. Küsis Erik Samel.

Kuidas Ampler sündis?

Õppisin Tallinna Tehnikaülikoolis mehhatroonikat, mis ühendab mehhaanikat, elektroonikat ja informaatikat. Tänu sellele on võimalik näha suuremat pilti, muu hulgas ka seda, et eri valdkonna inseneridel on tihti raske üksteisest aru saada, sest nad räägivad igaüks n-ö oma keelt. Arvan, et see on ka praegu probleem näiteks IT-maailmas arendaja ja ärijuhi vahel. Mul on sellest erialast päris palju kasu olnud. Ehkki ma ei tunne, et oleksin mõnes tehnilises valdkonnas tippspetsialist, on mul üsna lai arusaam, mismoodi asjad toimivad.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt