fbpx

Erik Teder: inseneri elukutse on prestiižne ja toob leiva lauale

Aasta tehnikaüliõpilane 2020 ja aasta tudeng 2018 Erik Teder (Foto: erakogu)

Eesti Inseneride Liidult aasta tehnikaüliõpilase aunimetuse pälvinud Tallinna Tehnikaülikooli üliõpilane Erik Teder (25) naudib probleemide lahendamist ehitusvallas ja soovib tõsta inseneeria populaarsust noorte seas. Ta on veendunud, et pädevad insenerid ei kannata kunagi tööpuuduse all. Kirjutab Mari Kamps. 

„Teadsin, et sellist autasu välja antakse, kuid ei olnud kursis, millal täpselt. Ka ei olnud mul aimu, et keegi minu kandidatuuri üldse esitas,“ tunnistab ta. „Autasu pälvimine tuli suure üllatusena: sain sellest teada Facebooki postituse kaudu. Olin meeletult rõõmus.“

Teder kinnitab, et tiitel on tähendusrikas ja näitab, et tema tegevusi on märgatud ja neid hinnatakse. „See omakorda annab mulle juurde palju energiat ja motivatsiooni veelgi suuremalt edasi minna. Tegemist on tõeliselt võimsa kinnitusega, et olen liikumas õiget teed pidi ja teen õigeid asju.“

Erik lõpetas Viljandi Gümnaasiumi aastal 2015 matemaatika-füüsika suunal,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt