fbpx

VEEBISEMINAR! Mentorlusest kogemuspõhiselt.

Merike Saks, Annika Räim, Lea Kimber

Directori jaanuarikuisel veebiseminaril arutlesime mentorluse üle, rõhk peamiselt selle praktilisel poolel.  Arutelust võttis osa kolm juhti, kellel on selles valdkonnas korralik kogemus: Merike Saks (Elron), Lea Kimber (Maxima) ja Annika Räim (Kindluse Kool).

Juttu tuli ka sellest, kes üldse sobib mentoriks ning kuidas peaks mentorlusprogrammi läbi viima; missugust mentorluse süsteemi eelistada ühes või teises olukorras ning mis kasu toob mentorite kasutamine juhtidele ja tervele organisatsioonile. 

Läbitavad teemad:

  • Kes sobib mentoriks?
  • Mentorluse eesmärgid
  • Kuidas ehitada üles mentorlusprogramm?
  • Millised on mentorluse süsteemid?
  • Kuidas tagada mentorluse kvaliteet?
  • Mentorluse õppetunnid

DIRECTORI VEEBISEMINARIDE SARI

See seminar on üks sarjast, mille eesmärk on pakkuda lugejatele sisukaid teadmisi mugavalt ning ajaliselt kompaktses vormis. Räägitakse organisatsiooni juhtimise võtmeteemadel ning kindlasti ei puudu ka päevakajalisuse mõõde- näiteks kuidas praeguse kriisiga toime tulla,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt