fbpx

Martin Sutrop: tuleviku nutimasinaid loovad särasilmsed insenerid

Valmiva testseadme töölaua häälestus (Foto: Renee Altrov)

Tootmise automatiseerimise ja masinaehitusega tegeleva Tech Groupi igapäevatöö osaks on oma inseneride toel innovaatiliste lahenduste ja prototüüpide loomine. Tegevjuht Martin Sutrop peab end küll hingelt inseneriks, kuid teda paelub ka lahenduste kaudu pakutav äriline väärtus. Küsimused reastas Mari Kamps.

Olete tegutsenud peaaegu paarkümmend aastat. Mis on selle aja jooksul enim muutunud?

Tech Group alustas tegevust aastal 2003 ja teekond tänaseni on olnud põnev ning huvitav järjepideva arengu tulemus. Ettevõtte asutajad olid varem seotud ühe rahvusvahelise automatiseerimislahendusi pakkunud ettevõttega, kuid ühel hetkel sooviti end ise ettevõtjatena proovile panna. Valdkonnakogemus automatiseerimisest ja masinaehitusest ulatub seega kaugemale kui ettevõtte ajalugu.

Pidev areng ning tahtmine teha asju täna paremini kui eile, on olnud läbi aastate oluline osa meie mõtteviisist. 17 aasta jooksul oleme pidevalt väikeste sammudega edasi läinud ja jõudnud välja tänasesse päeva.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt