fbpx

Rohked arvamusavaldused näitavad lojaalsust

Kõige sõnakamad meeskonnaliikmed võivad meile vahel üpriski ebamugavad tunduda. Kas nad ikka peavad iga asja kohta arvamust avaldama? MIT Sloan Management Review novembrinumbris väidavad aga teadlased, et mida enamatel teemadel meie meeskonnaliikmed kaasa räägivad, seda rohkem on nad ettevõttega emotsionaalselt seotud ning seda enam soovitavad nad ettevõtet ka teistele. Kaasa rääkimine kasvatas töötajate lojaalsust kuni 30% ja ligi 95% neist, kellel oli võimalus seda teha, tegid ka oma tööd rõõmuga. Nii et kui tahate, et meeskond oleks lojaalne ja rõõmus, siis laskegi neil võimalikult palju arvamust avaldada.

Uudised valib välisajakirjadest välja pikaajalise kogemusega tippjuht ja juhtimistreener Lauri Tabur.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt