fbpx

Naised toovad tippjuhtkonda avatust ja turvalisust

Soolise võrdõiguslikkuse teemal on viimaste aastate teaduskirjanduses ilmunud üsna palju kaalukaid argumente tasakaalus juhtimismeeskonna moodustamiseks. Põneva akordi sellesse loetellu lisab novembrikuine Academy of Management Journal, analüüsides 163 eri rahvusest juhtimistiime pärast naisjuhtide liitumist. Ilmneb, et märkimisväärselt uuenes seejärel juhtimismeeskonna vaatenurk ning vastavad organisatsioonid olid muutuste suhtes avatumad, kuid samas võtsid nad vähem riske. Lisaks kasvas naisjuhtide lisandumisega ettevõttesisene teadus- ja arendustegevuse maht ning tunduvalt vähem otsustati teisi ettevõtteid üle võtta ehk kasvati eelkõige sisemiselt.

Uudised valib välisajakirjadest välja pikaajalise kogemusega tippjuht ja juhtimistreener Lauri Tabur.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt