fbpx

TURUNDUSRAADIO VEEBISEMINAR! Väljakutsed väikeettevõtte turundamisel.

Tõnis Vassar, Kriss Eglite, Kristiina Mehik

Turundusraadio on juhtiv Eesti turunduse podcast. Selle hooaja teise Turundusraadio veebiseminari teema on tuttav paljudele eesti ettevõtetele- väljakutsetest väikeettevõtte turundamisel räägivad Kristiina Mehik (Renegade Tea Estate), Kriss Eglite (New Vintage by Kriss) ja Tõnis Vassar (Votemo). Paneeldiskussiooni modereerib Anu-Mall Naarits.

Väikeettevõtja peab hakkama saama mitmes rollis korraga. Lisaks juhtimise, müügi, tootearenduse jms tegevustele tuleb tihti ka ise turundada. Väikeettevõtte eelarve ei võimalda enamasti suurte tegijatega võrreldavat haaret ja seega tuleb turundamisel lähtuda põhimõttest- tee vähem, aga tee hästi! Veebiseminaril räägitakse sellest, kuidas saab piiratud eelarvega turundust teha, leida uusi kliente ja hoida olemasolevaid. Arutatakse ka seda, kuidas on väikeettevõtjate jaoks turundus viimasel aastal muutunud.

Läbitavad teemad:

  • Väikeettevõtte turundus sel aastal võrrelduna eelmise aastaga. Mis on teisiti?
  • Mis turunduses just minu ettevõtte jaoks võiks töötada ja mis mitte- kuidas teha valikuid?

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt