fbpx

VEEBISEMINAR! Kaugtöö kultuuri loomine.

Kaija Teemägi, Laura Laasi, Piret Saag

Directori veebiseminaride uues osas räägitakse kaugtööst. On ettevõtteid, kus juba ammu on kaugtöö võimalust pakutud, paljud aga hakkasid sellist töökorraldust võimaldama alles käesoleval aastal aset leidnud koroonakriisi tõttu. 

Antud töötamisviisi populaarsus on selgelt tõusuteel – veebiseminari raames arutatakse, millised on olemasolevad kaugtöö korraldamise viisid; kuidas otsustada, milline sobib just minu ettevõtte jaoks ning millele protsessides tähelepanu pöörata. Paneeldiskussioonis osalevad kolm juhti, kes avavad teemat mitme eri nurga alt. Oma kogemusi jagab juht, kes töötab “remote only” ettevõttes ja on kaugtöö rakendamisega tegelenud aastaid. Räägitakse ka sellest, kuidas kombineerida kaugtööd ja tööd tavakontoris – oma praktikast räägivad juhid, kes on rakendanud ”hübriidlahendust”. 

Läbitavad teemad:

  • Kaugtöö või kaugtöö ja tavakontori hübriid? Mis kellele sobib ja kuidas seda otsustada?
  • Millele protsessides tähelepanu pöörata (planeerimine, strateegia jms)?
  • Nipid ja nõuanded juhtidele oma töö paremaks korraldamiseks
  • Soovitused tehnilisteks lahendusteks
  • Kommunikatsioon kaugtöö ajal
  • Mille poolest erineb kaugtöö suurtes ja väikestes ettevõtetes?

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt