fbpx

Töötajate rahulolu toidab juhi motivatsiooni

Kui juhtidelt küsida, kust nad igapäevase energia saavad, vastatakse üsna tihti, et selle allikaks on lisaks perekonnale ka meeskonnaliikmed. Novembris trükivalgust näinud Journal of Management kinnitab omakorda meeskonnaliikmete tagasiside olulisust juhi motivatsioonile ja tööviljakusele. Aga ka isiklikule elule. Ilmneb, et enda väärtuse tunnetamine sellise tagasiside kaudu kasvatab nii rahulolu oma eluga laiemalt kui ka suurendab töövõimet ning valmisolekut veelgi enam töiselt pühenduda. Kuigi madalama enesehinnanguga juhtide puhul tagasiside nii palju ei määranud, mõjutas see siiski ka nende võimekust näiteks keerukates olukordades oma meeskonna eesotsas lahendusi leida.

Uudised valib välisajakirjadest välja pikaajalise kogemusega tippjuht ja juhtimistreener Lauri Tabur.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt