fbpx

Kuidas vigadest õppida?

Ajakirja The Journal of Product Innovation Management oktoobrinumbris lahatakse muu hulgas uudsete lahenduste rakendamisega seotud vigadest õppimise teemat ning analüüsitakse strateegiaid, mis on eksimustest räsitud ettevõtmisi uuesti jalule aidanud. Rohkete juhtumianalüüside kõrvutamise tulemusena ilmneb, et edukad on need ettevõtted, kes ei jää ebaõnnestumise järel kinni vigade analüüsimisse, rääkimata süüdlaste otsimisest, vaid suudavad säilitada tulevikku vaatava lähenemise oma plaanides. Nagu artikli autorid tõdevad, on eduka strateegia võti arusaamine, kas oma tegevusega lahendatakse mineviku või tuleviku probleemi. Üksnes tuleviku probleemi lahendamine võimaldab edasi liikuda.

Uudised valib välisajakirjadest välja pikaajalise kogemusega tippjuht ja juhtimistreener Lauri Tabur.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt