fbpx

Kuidas tunda ära läbipõlemist?

Directori veebiseminaride sarjas räägiti 29. oktoobril läbipõlemisest. SA Hariduskiirendi juht Mirell Merirand, Roche Eesti tegevjuht Kadri Mägi-Lehtsi ja Starship Technologiesi personalijuht Maris Kadakas kirjeldasid muu hulgas, kuidas läbipõlemist ära tunda.

Oled nagu masin

Aastaid tagasi läbipõlemist kogenud Mirell Merirand tõstis esimese tundemärgina esile selle, et rõõmutunne kadus ära: „Kui on pingelised ajad, siis mu ema on alati soovitanud, et ma ostaks endale midagi ilusat või teeks midagi toredat. Siis aga mõtlesin, et mis on üldse tore. Ja ei leidnudki midagi. Elu oli neutraalne, miski ei valmistanud enam rõõmu. See võib olla üks märk läbipõlemisest, sest tegelikult peab õnnelik olema ja tegema asju hea tundega. Seda aga enam pole – sa teed lihtsalt asju, oled nagu masin.“ Üsna samal ajal kadus tal ka toidu maitse ära: „Ma ei tundnud peaaegu aasta aega maitseid.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt