fbpx

Tähelepanelikkusest

Veel veidi kannatust ja koroonapandeemia saadakse kontrolli alla. Samas kipub just probleemi lahenemise eel paljudel kannatus katkema – küll ei soovita näiteks maski kanda või mõnest toredast koosviibimisest loobuda, mille tagajärjeks võib olla nakatumine vahetult enne vaktsiini pärale jõudmist.

See on vaid üks põhjus, miks tuleb praegu olla tähelepanelikum kui tavaliselt. Ka olukorra suhtes, mis puudutab vaimset tervist. Esimeses järjekorras peab juht jälgima enda tervist, sest kui see halveneb, pole temast enam teiste märkajat, veel vähem aitajat. Kulunud näide, aga jah, just nagu lennukis, kus tuleb ohu korral hapnikumask kõigepealt endale ette panna ja alles siis lastele.

Directori ajakirja veebistatistika näitab juba pikka aega, et kõige enam loetaksegi just stressi ja läbipõlemist käsitlevaid lugusid. Seetõttu pöörame vaimse tervise teemale ka edaspidi suurt tähelepanu. Lisaks korraldasime hiljuti näiteks läbipõlemise teemal veebiseminari, mis sai väga head tagasisidet. Siinsest ajakirjanumbrist saab lugeda väikest kokkuvõtet sellest,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt