fbpx

Magnus Lepasalu: ebaõnnestumiste kaudu sünnib innovatsioon

Magnus Lepasalu (Foto: erakogu)

Balti Logistika arendusjuht Magnus Lepasalu on ettevõttega seotud üle 15 aasta, kuid põnevust jagub, sest logistikasektor seisab uue etapi ehk digitaliseerimise ootuses. „Kes ei koge ebaõnnestumisi, see ei võta järelikult piisavalt riske ja nii on tõenäosus innovatsiooniks väike,“ tõdeb ta. Küsimusi esitas Mari Kamps.

Põline tartlane Lepasalu on lõpetanud Hugo Treffneri Gümnaasiumi (1999) ja seejärel Tartu Ülikooli majandusteaduskonna (2004, 2013). „Lapsepõlvest käisid läbi klassikalised politsei- ja tuletõrjeperioodid. Mäletan, et teadlikkuse kasvades oli mul mingil perioodil kindel plaan saada metsavahiks, kuna see tundus looduslähedane ja rahulik töö,“ meenutab ta. „Aga läks natukene teisiti.“

Lepasalu otsustas Tartu Ülikooli kasuks, kuna tunneb end reaalainetes kindlalt. „Nii oli Tartu Ülikooli majandusteaduskond minu esimene eelistus. Mõned varuvariandid olid muidugi ka. Väga täpselt enam ei mäleta, aga üks valik oli vist geograafia.“

Kuidas jõudsite logistika juurde?

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt