fbpx

Elu uues ajastus (koos koroonaga). 3 x 3 soovitust stressijuhtimiseks

Märtsikuus kirjutas Roche Eesti tegevjuht ja terviseedendaja Kadri Mägi-Lehtsi kriisiolukorras tegutsemisjuhise esmalt endale ja seejärel avaldati see ka Directori aprillinumbris. Nüüd tagasi vaadates leiab ta, et tegi ühe olulise kontseptuaalse vea – nimelt uskudes, et koroona läheb üle ja taastub endine elu. Nüüd ta seda enam ei usu – koroona on tulnud, et jääda (vähemalt lühemas ja keskpikas ajamõõtmes).

Usk ja lootus, et varsti on see jama möödas, annab muidugi kriisis jaksu ja ideid kohanemiseks. Paraku on raske pikka aega lootust ülal hoida. Mõte, et miks see juba üle ei lähe, tekitab stressi ja kui stress omakorda kestab pikka aega, siis kurnab see inimest teadagi nii vaimselt kui ka füüsiliselt.

Mitte kunagi varem pole vaimsest tervist räägitud nii palju kui praegu ja see ei ole uus moevool, vaid inimeste ja ettevõtete ellujäämise või vähemasti edukuse alustala. Me võiksime kustutada lootuse,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt