fbpx

Nii tore on sinust kuulda!

Toredad toimivad suhted tõstavad meie heaolutunnet – sellele faktile ei vaidle ilmselt keegi vastu. Kuid paradoksaalsel kombel ei ole meie heaolu viimasel ajal suurem, ehkki tehnoloogia pakub selleks rohkelt võimalusi ja inimeste suhtlusring on üha laiem. Teadlased ütlevad oktoobrikuises Journal of Experimental Psychology ajakirjas, et suhtlemise käigus tekkiva kontakti mõju sõltub suuresti sellest, millist vahendit kasutatakse. Katsete käigus ilmnes, et kuigi tekstisõnumiga (SMS, e-post jms) näib lihtsam võõra inimesega kontakti luua, on rääkides (ka telefonis või Skype’is) loodud sotsiaalsed sidemed siiski palju püsivamad. See omakorda kinnitab eduka kommunikatsiooni ühte põhireeglit: räägi inimesega!

Uudised valib välisajakirjadest välja pikaajalise kogemusega tippjuht ja juhtimistreener Lauri Tabur.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt