fbpx

Mõõdetavad eesmärgid kõigile

Ulla Ilisson. Fotod: Meeli Küttim

„Ka avalikus sektoris peaksid kõikide töötajate eesmärgid olema mõõdetavad,“ ütleb Ulla Ilisson, kes asus juhtima äsja moodustatud Haridus- ja Noorteametit. Kogemust tal jagub – ta on käivitanud muu hulgas nullist ettevõtte ja juhtinud ka 1700 töötajaga organisatsiooni. Küsitles Erik Samel.

Mis järgus praegu uue ameti käima jooksmine on?

Alguspunkt oli umbes aasta tagasi, kui riigireformist tulenevalt tegi Haridus- ja Teadusministeerium otsuse ühendada enda halduses olevad peamised institutsioonid ühtse riigiameti alla. Kõik need olid väga elujõulised ja edukad organisatsioonid, aga ilmselgelt oli seal dubleerivaid ja isegi mitmekordselt korduvaid tegevusi.

Augustis alustas amet tööd. Nagu ikka ühendamiste puhul, on siingi veel mõningast segadust ja ilmsiks on tulnud töölõigud, mis peaksid olema ehk teistmoodi korraldatud. Aga kõige olulisem on see, et osutame jätkuvalt sadu teenuseid nii õpetajatele,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt